• Gratis bezorging vanaf €70,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Geef dit aan bij opmerkingen

Clear Bergkristal Moon

Handgemaakte ketting met hierin een Amethist, maar je kunt er elke steen die jij wilt in doen en de ketting is verstelbaar van 56 tot 78 cm. Deze ketting heeft een halve maan hanger.

Lees meer

Specificaties
  • Lengte:56 - 78 cm
  • Merk:Morrigan Creaties
  • Kleur:Zilver, Zwart, Wit, Transparant
  • Materiaal:IJzer, Bergkristal
  • Artikelcode:00000461
€ 24,95 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Handgemaakte ketting met hierin een Amethist, maar je kunt er elke steen die jij wilt in doen en de ketting is verstelbaar van 56 tot 78 cm. Deze ketting heeft een halve maan hanger.

Bergkristal en zijn werking:
Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Verzorging
Bergkristal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra
Allemaal

Let op! Bij serieuze klachten raadpleeg altijd een dokter.

Gerelateerde producten

Verdien 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode in je mailbox voor je eerste bestelling.

Onze merken

logo-gold Logo BLACK email[4319] logo-lugino-wonen-en-cadeaus Logo_300x63 Clayre-Eef_CMYK Decostar_BLACK[4520] Housevitamin_logo.zwartwit_1 CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] mars & more dutchstyle LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108]

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL