• Gratis bezorging vanaf €70,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Geef dit aan bij opmerkingen

Mok Tripple moon

Op deze keramieken mok met drie manen zie je de wassende maan, de volle maan en de afnemende maan. De maan is een geliefd symbool in allerlei culturele – en spirituele stromingen. Elke stand van de maan heeft haar eigen betekenis en invloeden....

Lees meer

Specificaties
  • Kleur:Zwart, Wit
  • Artikelcode:00000419
€ 8,95 Inclusief 21% BTW
Niet op voorraad

Volledige omschrijving:

Op deze keramieken mok met drie manen zie je de wassende maan, de volle maan en de afnemende maan. De maan is een geliefd symbool in allerlei culturele – en spirituele stromingen. Elke stand van de maan heeft haar eigen betekenis en invloeden. Deze beker is een mooi cadeau voor iedereen die waarde hecht aan de maan als symbool.

De betekenis van de maan
De betekenis van de maan kan verschillen per geloof, stroming of cultuur. Het fascinerende aan de maan is dat ze daarnaast invloed heeft op het leven op aarde, zoals de getijden. In spiritueel opzicht zijn er veel mensen die het gevoel hebben dat de stand van de maan invloed heeft op hun leven, hun gevoel en hun keuzes.

Op deze mok staan de wassende maan, de volle maan en de afnemende maan afgebeeld. De wassende maan staat voor geluk en voorspoed, en de volle maan kan maandelijks een andere betekenis hebben. Tot slot staat de afnemende maan voor duisternis.

Triple moon mug cadeau geven
Deze beker met de maan is naast een mooi cadeau, ook een lief gebaar. De maan is een vriendelijk en tegelijk mystiek symbool dat veel mensen geluk brengt. Hij is gemaakt van keramiek (dus breekbaar).

Vaatwas en microwavebestendig

Gerelateerde producten

Verdien 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode in je mailbox voor je eerste bestelling.

Onze merken

logo-lugino-wonen-en-cadeaus dutchstyle logo-gold Decostar_BLACK[4520] LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] Housevitamin_logo.zwartwit_1 Logo BLACK email[4319] mars & more Logo_300x63 CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519]

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL