• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Laat het ons weten.

Paperblanks Flexis notitieboek Calypso Ultra Lijn

Oude vrienden hebben geen bloemrijke presentaties nodig. Ze komen comfortabel terug in ons leven en herinneren ons eraan hoeveel we ze missen. Deze oude speciale vrienden zullen een uitzicht bieden dat we waarderen met hun tijdloze looks, schone elastische...

Lees meer

Specificaties
  • Breedte:18 cm
  • Merk:Paperblanks
  • Lengte:23 cm
  • Kleur:Goud, Blauw
  • Materiaal:Zuurvrij papier
  • Artikelcode:00000456
€ 22,99 Inclusief 21% BTW
Op voorraad

Volledige omschrijving:

Oude vrienden hebben geen bloemrijke presentaties nodig. Ze komen comfortabel terug in ons leven en herinneren ons eraan hoeveel we ze missen. Deze oude speciale vrienden zullen een uitzicht bieden dat we waarderen met hun tijdloze looks, schone elastische sluitingen, papier van hoge kwaliteit en betaalbare zakboeken.

We zijn teruggegaan naar onze roots met onze klassieke ouderwetse bindingen door het vieren van renaissance-stijl bindingen met geverfd leer met rijke tinten die we zo boeiend vinden. Voor degenen die hun eigen notitieboek willen maken, transformeert de elegante eenvoud van deze ontwerpen klassieke ouderwetse bindingen in doeken die ideaal zijn voor maatwerk, verfraaiing en bedrijfsdonaties.

Deze strakke edities uit een van onze meest duurzame collecties bieden iedereen de kans om kennis te maken met onze Old-Fashioned Notebooks. Gemaakt met aandacht voor detail en het extraheren van de strenge normen die u zou verwachten van Paperblanks producten, deze nieuwe notebooks zijn ook voorzien van onze gepatenteerde memo sleeve. En met acht omslagen om te kiezen uit het scala aan tinten van onze meest populaire ouderwetse bindingen en gestempelde manuscripten, konden schrijvers, notulisten en cartoonisten elke dag van de week een van deze essentiële notitieboeken gebruiken, en zelfs twee op dinsdag!

Paperblanks' speciale collectie Classic Old-Fashioned Bindings bewijst dat het adagium waar is: Je kunt nooit te veel vrienden hebben.

Met deze Calypso-cover zijn we teruggekeerd naar onze uitgeversroots. Inderdaad, hier vieren we de rijke tinten geverfd leer, een kenmerk van gouden bindingen in renaissancestijl die we altijd boeiend hebben gevonden. De tijdloze schoonheid van een antieke leren band wordt hier teruggebracht in het heden op de cover van dit oceaanblauwe notitieboekje.

Gerelateerde producten

Onze merken

Housevitamin_logo.zwartwit_1 Clayre-Eef_CMYK Logo_300x63 LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] Logo BLACK email[4319] mars & more Decostar_BLACK[4520] logo-gold logo-lugino-wonen-en-cadeaus CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] dutchstyle

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL