• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Laat het ons weten.

Opnieuw indelen

Het is lente! Tijd om alles (opnieuw) in te delen?! Er zijn hier geen vaste regels voor, alleen maar wat jij mooi & fijn vind! Dus gooi alle regels overboord en bekijk het vanuit jouw ogen. Je kunt wel kijken welke plekken waarvoor dienen. Bijvoorbeeld een plek waar het snel rommelig is heeft een gebrek aan bergruimte. Of wordt het kookeiland gebruikt voor te eten, dan kun je bv de eettafel gebruiken voor een werk en/of hobby plek.

Vaak hebben mensen alle meubels langs de muren om het zicht open te houden. Dan bestaat er een windtunnel zonder hoeken om je in af te zonderen. Een kast met een bureau erachter kan de werkplek afzonderen van de woonkamer. Twee boekenkasten rug aan rug is een mooie truc om een suiteverdeling te faken langs een saaie rechte muur. Wil je een beetje ruimte winnen? Ronde vormen zijn helemaal van nu! Een hoekbank met een afgerond chaise-longue-deel lijkt kleiner, je kunt er makkelijk omheen lopen en je hebt genoeg ruimte om je voeten op kwijt te kunnen. Datzelfde geldt voor een ronde of ovale tafel.

Tot slot, maak het helemaal af door een paar nieuwe woonaccessoires bv ben je je bank beu? Probeer dan eerst eens een paar nieuwe kussens en een plaid dat kun je bank een hele nieuwe look geven! Ook een tafel kun je helemaal upgraden met mooie nieuwe woonaccessoires bv een mooi dienblad met daarop een object en wat nieuwe theelichtjes en kandelaars.

« Naar het overzicht

Onze merken

Decostar_BLACK[4520] logo-lugino-wonen-en-cadeaus Logo BLACK email[4319] mars & more Housevitamin_logo.zwartwit_1 Clayre-Eef_CMYK Logo_300x63 CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] logo-gold dutchstyle LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108]

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL