• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Laat het ons weten.

Root7 drinkflessen

Wat een geweldige drinkflessen zijn dit! Gebouwd om te presteren. Ontworpen om indruk te maken.

Dubbelwandige RVS waterfles met inwendig koper
gecoate laag voor extra prestaties en isolatie. De unieke en
stijlvol design wordt gecombineerd met hoogwaardige afwerking waardoor water kan
30 uur koud worden gehouden en 20 uur warm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Root7 vindt dat iedereen anders moet #drinken
Wat betekent dat? Zij ontwerpen drinkflessen waar ze van houden en die ze zelf ook zouden gebruiken. Met een Root7-product kunt u meer genieten van alles wat u drinkt. Het moet er super gaaf uitzien en uitzonderlijk presteren, ik bedoel, wat heeft het voor zin, om iets te hebben dat er mooi uitziet, maar niet doet waarvoor het bedoeld is. Functionaliteit en looks ... De perfecte combinatie!

Wie, waar, wanneer? Zij zijn gevestigd in het centrum van Londen, op een steenworp afstand van het Tate Modern. Sinds 2011 leveren ze aan topretailers in het VK en daarbuiten. Je kunt een Root7-product vinden bij John Lewis, Oliver Bonas, Asos en een breed netwerk van onafhankelijke retailers, tuincentra, cadeauwinkels en kookwinkels en niet te vergeten aan ons :)

Iets geweldigs van Root7 is dat zij van bomen houden en waarderen! We houden van bomen en waarderen ten zeerste de essentiële rol die ze spelen bij het ondersteunen van al het leven op onze planeet. Daarom zijn niet alleen de verpakkingen van de drinkflessen plasticvrij, maar planten zij ook een boom voor elke gekochte fles!! Zij doen dit via Eden Reforestation Projects, die lokale dorpelingen in dienst hebben om bomen te planten in gebieden die verwoest zijn door de gevolgen van ontbossing.

Hoe gaaf is dat!! je koopt een fles en je steunt meteen een goed doel hiermee.

Kijk in onze webshop voor deze super geweldige drinkflessen, waarmee je meteen het goede doel steunt!

« Naar het overzicht

Onze merken

logo-lugino-wonen-en-cadeaus Logo BLACK email[4319] dutchstyle Clayre-Eef_CMYK Logo_300x63 Decostar_BLACK[4520] CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] Housevitamin_logo.zwartwit_1 LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] logo-gold mars & more

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL