• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Laat het ons weten.

Water fonteinen voor binnen

NIEUW in de webshop van Lugino zijn deze fantastische fonteinen voor binnenshuis. Het is het ideale decoratieve element voor iedereen die een zen en ontspannen sfeer wil creëren. In een zeer natuurlijke stijl biedt deze fontein een prachtige waterstroom.

Deze fonteinen zijn gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van laag naar laag, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld.

De installatie ervan duurt slechts enkele minuten. Sluit eenvoudig de verlichting en de meegeleverde pomp aan en vul vervolgens het bassin met water voor een gesloten stroomcircuit. Sluit hem vervolgens aan op een stopcontact en hier is je kamer omgetoverd tot een bubbel van welzijn.

Het +-product:
- Zen-decoratie.
- Sommige hebben een roterende bal.
- Decoratie in steenstijl.
- De meeste hebben ledverlichting met kleurvariatie.
- Stille pomp.

Functies:
- Gebruikershandleiding in het Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits (mogelijkheid tot vertaling).
- Nette verpakking in geschenkdoos en meertalige beschrijving.

 

« Naar het overzicht

Onze merken

Clayre-Eef_CMYK mars & more CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] dutchstyle LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] Decostar_BLACK[4520] logo-gold logo-lugino-wonen-en-cadeaus Logo_300x63 Housevitamin_logo.zwartwit_1 Logo BLACK email[4319]

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL