• Gratis bezorging vanaf €70,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Geef dit aan bij opmerkingen.

Retourneren

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel binnen 7 dagen retour te melden en versturen. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. 

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt. Het retourneren van een pakket kost €5,95 en voor een brievenbuspakketje €4,-. Het retour sturen van het product is op eigen risico van de klantJe mag het pakket of brievenbuspakket uiteraard ook op eigen initiatief retourneren, maar laat het s.v.p. wel aan ons weten.

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@luginowonenencadeaus.nl. om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt.

Per mail ontvang je dan een verzendlabel van Post.nl dit label kun je uitprinten en op je pakket plakken. Je betaalt voor een pakket €5,95 en voor brievenbus post €4,- voor het retour zenden (alleen voor zendingen binnen Nederland) dit bedrag betaal je bij het inleveren van jouw pakket. 

Ook graag dit formulier (download retourformulier) invullen en bijvoegen bij je retourzending. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een Post.nl punt. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren.

Het artikel dient binnen 7 dagen ongebruikt en in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Lugino wonen & cadeaus. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet behandeling nemen.

Het is niet mogelijk om een product onder rembours terug te sturen.

 

Verdien 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode in je mailbox voor je eerste bestelling.

Onze merken

dutchstyle CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] logo-gold Housevitamin_logo.zwartwit_1 Decostar_BLACK[4520] logo-lugino-wonen-en-cadeaus Logo BLACK email[4319] mars & more LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] Logo_300x63

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL