• Gratis bezorging vanaf €70,-
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Cadeautje? Geef dit aan bij opmerkingen

Waterfontein Natuur Little Rock

De Nature Little Rock-fontein is het ideale decoratieve element voor iedereen die een zen en ontspannen sfeer wil creëren. In een zeer natuurlijke stijl biedt deze fontein een prachtige waterstroom.

Lees meer

Specificaties
  • Diameter:20 cm
  • Hoogte:23 cm
  • Kleur:Bruin, Zwart, Verschillende kleuren
  • Gewicht (kg):1200 gram
  • Artikelcode:SCFR138
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Niet op voorraad

Volledige omschrijving:

De Nature Little Rock-fontein is het ideale decoratieve element voor iedereen die een zen en ontspannen sfeer wil creëren. In een zeer natuurlijke stijl biedt deze fontein een prachtige waterstroom.

De natuurfontein Little Rock is een origineel model dat een waterval en een draaiende bal combineert, twee elementen die door de consument worden gewaardeerd. Het decor imiteert perfect natuursteen. Kleurveranderende LED-verlichting benadrukt het reliëf en de beweging van het water.

Deze fontein is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van laag naar laag, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld.

De installatie ervan duurt slechts enkele minuten. Sluit eenvoudig de verlichting en de meegeleverde pomp aan en vul vervolgens het bassin met water voor een gesloten stroomcircuit. Sluit hem vervolgens aan op een stopcontact en hier is je kamer omgetoverd tot een bubbel van welzijn.

Het +-product:
- Zen-decoratie.
- Roterende bal.
- Decoratie in steenstijl.
- Ledverlichting met kleurvariatie.
- Stille pomp.

Functies:
- Gebruikershandleiding in het Frans, Engels, Spaans, Italiaans en Duits (mogelijkheid tot vertaling).
- Nette verpakking in geschenkdoos en meertalige beschrijving.

Gerelateerde producten

Verdien 10% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode in je mailbox voor je eerste bestelling.

Onze merken

dutchstyle Logo_300x63 CF_white on black-CMYK-50-40-40-100 (GROOT)-01[4519] LOGO---KERSTEN---SINCE-1969 Groot[5108] logo-gold Logo BLACK email[4319] mars & more Decostar_BLACK[4520] logo-lugino-wonen-en-cadeaus Housevitamin_logo.zwartwit_1

Algemene voorwaarden  |  privacy & cookies 

KVK nummer 83535756
BTW nummer NL003834027B28
iDEALPostNL